skip to Main Content

Oxygeneo
Behandeling

Oxygeneo Behandeling

De OxyGeneo behandeling combineert de exfoliërende (peelende) werking van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie van binnenuit. Dit allemaal in één behandeling, voor een mooie, frisse huid. Je ziet de huid meer volume krijgen en het voelt gladder en zachter aan.

De behandelingen zijn het gehele jaar door te ondergaan, hebben direct resultaat en er is geen hersteltijd. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle huiden en is geheel pijnloos. Zo heb je het hele jaar de perfecte uitstraling!

Voor de optimale huidverbetering en huidverjonging kun je de OxyGeneo behandeling uitbreiden met radiofrequentie (Tripollar)

De 3 stappen in de OxyGeneo behandeling:
1- Exfoliatie: Dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid werkstoffen effectiever opnemen.
2- Insluizen: Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid actieve werkstoffen beter opnemen.
3- Oxygen: Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie, het verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit. Deze belletjes veroorzaken een Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.
Geneo

De OxyGeneo is geschikt voor het gehele gelaat en alle huid typen. Het maakt gebruik van en single-use Capsugen en Gel om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen.

Back To Top
×Close search
Search